19 augusti 2017
14:00

Älvsjö AIK FF

Referat: Västerhaninge IF - Älvsjö AIK FF

Det är med blandade känslor man summerar dagens match. Västerhaninge kvitterar sent efter att Älvsjö tagit ledningen på en horribelt dömd straffspark.
Älvsjö började matchen bäst och satte tryck på Västerhaninge. Redan efter åtta minuter kom ledningsmålet för Älvsjö. Tre man i försvaret hamnar på samma boll och Älvsjö kan enkelt rulla in bollen. Efter det här spelar Västerhaninge upp sig och skapar en hel del omställningslägen. I den 30:e spelar Max ut bollen till Dejan som får in bollen i boxen och Mohammed drar skoningslöst in kvitteringen, 1-1 vilket också står sig i paus.
I andra halvlek trycker Älvsjö upp spelet och skapar en del chanser men Pontus spelar stort i målet med hjälp av hårt arbetande mittbackar i form av tränare Filip Bergman och Mirnes. Så kommer då straffen som endast domaren såg, det var inte ens en målchans, mycket märkligt dömt. 1-2 till Älvsjö.

Västerhaninge är svårslagna det här var 11.e raka utan förlust. I den 87:e Max en underbar boll som Mohammed tar med sig lurar backen, drar sedan målvakten och rullar bollen in i det öppna målet.

Sammanfattningsvis: Vi skall vara glada över poängen och den moral laget visar. Flera avstängningar och konstiga skador gjorde att vi fick stuva om i laget redan före start och under matchen var det svängdörrar till avbytarbåset. Så kan man inte bedriva en fotbollsmatch men idag var det en sådan dag. Skönt att inte torska. Vad säger man om Mohammed två mål idag, klass rakt igenom.